tirsdag den 3. november 2009

Groovymama Anorak.

Hermed resultatet af de seneste afteners (og nætters) anstrengelser - en anorak til undertegnede. Anorakken er syet i lilla babyfløjl. Ryg og front er mellemforet med thinsulate - ærmerne har fleecefoer....og hele 'pakken' er  blevet forkælet med 70er blomster som foer. Rent faktisk kunne anorakken fungere som vendbar, hvis ikke det var fordi jeg har lavet foret i hætten lidt mindre en yderjakken; hvor der er spids yderst er der bare en bue inderst, så hætten ville bule lidt 'den anden vej rundt'...men, i princippet vendbar...

Jakken har opsmøg på ærmet og et quiltet træ på ryggen.

Synes måske den mangler en detalje foran - evt. en hæklet 'et eller andet'....men da jeg ikke kan hækle (eller, i hvert tilfælde er jeg ikke bevidst om sådanne evner), så må jeg undvære - eller måske købe mig til det...



10 kommentarer:

 1. er du svimmel en fed anorak...også børnenes er blevet helt fantatsiske...flot

  SvarSlet
 2. Ja sååååeee den er bare fed... det må jeg sige.. flot og flippet

  SvarSlet
 3. Hold da op du syr hurtigt...jeg ville nok have brugt 1 måned og resutatet vil blive knap så flot ej hvor er det vildt...de er virkelig flotte!

  SvarSlet
 4. Rigtig, rigtig flot! Superfed! :)

  SvarSlet
 5. Gud, for noen fantastiske anorakker du lager :) Falt pladask for de, og ble virkelig inspirert! Om du ikke kan hekle, så finner du super forklaring på http://www.garnstudio.com der har de en liten "hekleskole", og flere gratis mønster :)
  Legger meg inn som følger, så husker jeg bloggen din, og får fulgt med! Klem Beppe

  SvarSlet
 6. Må. Have. Anorak. Nu!!!

  Den er superduperlækker :-)

  SvarSlet
 7. WOW hvor er de flotte!!!! Send lige noget "jeg er bare en haj til at sy"-støv i min retning, vil du ikke nok? ;) Min symaskine står bare og ser sjov ud på bordet!

  SvarSlet
 8. Pufffff - systøv sendt til dig, søde Tine (og, jeg kigger nok snart forbi din etsy-shop....er afhængig af dine lækre stoffer;-)

  kh
  Trine

  SvarSlet