torsdag den 12. november 2009

Årets Groovy Julekjole....

...måske - her er i hvert tilfælde udkastet til julekjolen. Denim, fløjl og vintagebånd i skøn forening - et farveorgie til den stundende højtid. Kender jeg mig selv ret, så er dette nok ikke den endelige udgave...(har allerede lige en detalje eller 2, jeg godt vil snige ind). Hvorom alting er, så er jeg nu ganske godt tilfreds med denne. Luna har bestilt en nederdel i det multifarvede stof, så det må mutter jo igang med....(står du og mangler en (jule)kjole i str. 'ca. 98' - så kan denne erhverves....)


9 kommentarer:

 1. Hvor er den fin! :-)

  Kender alt for godt til det med straks at have ændringer/smjusteringer til nye modeller, styles, detaljer etc...

  Jeg sidder lige nu og klipper lidt papirfugle, mens jeg kikker p det sorte liberty stof, jeghar tænkt mig at sy julekjoler til mine piger i... Kan bare ikke bestemme mig til, om der skal fugle, hjerter eller nogle helt andre motiver applikeres på...

  Men dejligt med en kreativ eftermiddag, og tillykke med kjolen. jeg synes, den er helt skøn præcis som den er :-)

  Hilsen Helle

  SvarSlet
 2. kan godt forstå hun vil have en nederdel i det farvede stof. Må jeg spørge hvor det er købt? Tror bestemt også min datter ville elske det!!!

  SvarSlet
 3. Det må du gerne - det er købt hjem fra England...

  SvarSlet
 4. bara så härlig! Vilket mönster och så underbara färger...me like!

  SvarSlet
 5. Den er da super sød.. Godt snit.. Jeg købte også en top tunika af dig på ts, ved ikke om du kan huske det?? Den har jeg også været vildt glad for formen på.. Den er jo altså alt for lille til frederikke nu, men har lavet et par stykker til hende som er forstørret op i hendes størrelse... :)

  SvarSlet
 6. Jo, det kan jeg godt huske, Rakel (kan det passe, at du måske også lavede snittet om til en buksedragt?) - godt gået...;-)
  Jeg har vist også købt et par bukser af dig i sin tid, da Wilma var helt lille...;-)

  SvarSlet
 7. Ja det har du ret i.. Det havde jeg faktisk helt glemt igen.. Lavede kun det ene par, fordi de egentligt var tiltænkt Frederikke, men så blev de for en nummer for små.. Sådan er det altid når man prøver sig frem.. Hun kunne knap nok lige bøje sig i dem.. Men bukserne blev nu aldrig helt så gode som tunikaen.. Er det et mønster du selv har konstrueret? :)

  SvarSlet
 8. Ja, sådan da, Rakel. Det er et gammelt 70er mønster, som jeg har 'leget' lidt med...sådan gør jeg med de fleste af mine mønstre - finder noget, der minder om det, jeg har i tankerne, og så ændrer på dem, så jeg får det, som jeg vil ha' det...

  kh

  SvarSlet
 9. Så flotte kjoler....ja og hvorfor ikke et solgult skjørt i høst/vinter kollesksjonen!! Helt enig - SOMMER HELE ÅRET:-). Gøy med noe som er litt utradisjonelt og anderledes.

  Blir veldig glad og inspirert av bloggen din. Keep up the good work!

  Fortsatt fin dag.

  Nina:-)

  SvarSlet