fredag den 13. november 2009

F - for fantastiske fredagsritualer....

Vi har et godt funderet fredagsritual begyndende fredag eftermiddag ved 14.30 tiden, når hele familien er samlet efter ugens strabadser.

....vi spiser trøfler - mand, hvor vi spiser trøfler.....hele banden. Normalt har 'vores bager' et trøffel-tilbud om fredagen - 6 stk. for 36.... Men, se lige, hvad der stod i bagermontren og grinede flabet af mig, da jeg var forbi idag; en gigantisk-mega-monster-trøffel.....(kunne allerede da se plottet for ungernes eftermiddagsleg; 'Spiderman mod Giant-Trøffel - eat or be eaten....'). Altså, man skulle da være et skarn af en mor, hvis man ikke bare en gang hjembringer sådan en monstrøs farvestrålende fætter, hvis og når nu muligheden foreligger....Glæder mig til ungernes ansigter, når jeg smækker Kolossus på bordet her kl. 14.30....flankeret af saftevand og en Kaffe-Baileys til farmand og jeg....elsker fredag.
Dernæst skal et udpluk af afkom til svømning - og der var vist også noget med at Luna gerne ville til frisør....

Til aften står den på mørbradgryde - og så nærmer vi også ugens højdepunkt - Disney Sjov med dertilhørende lækkerier.

Uhm - en Fantastisk, Farvestrålende (måske ikke helt ernæringsmæssig korrekt) Fredag

6 kommentarer:

 1. Mums hvor lækkert.. jeg er lidt til den søde tand.. god weekend til jer.. Knus C

  SvarSlet
 2. Nøj, hvor ser den lækker ud!! Jeg elsker trøfler, snøfler, studenterbrød, romkugler og alt muligt andet bagerguf lavet på daggammelt wienerbrød der på lækreste vis er smækket sammen med et skvæt romessens. Det smager da bare fantastisk!! Så kan alle mulige kager med fancy navne og ingredienser godt gå hjem og lægge sig :-)
  God fredag!

  SvarSlet
 3. Uhm, er også med på trøfler og alt der minder om. Desværre som den eneste i familien :-( En bager her i Aalborg laver dem i en MEEEEGA-udgave, mindst 1½ kg. Lige lovlig stor at købe til mig selv, men på arbejdet har den vakt lykke flere gange!
  Polka :-)

  SvarSlet
 4. hold da op en mega trøffel ... sådan en laver vores bager ikke.... desværre vi har også sukker/slikdag om fredagen en skøn dag som ungerne ser meget op til ..
  hurra for sukker og fredag :-)
  go weekend

  SvarSlet
 5. Aaaaaah, så er jeg så småt ved at komme mig over fantastiske fredag og er klar til at indtage lækre lørdag. Som ventet var Monster-Trøflen et mega-hit...Albert åd - ja, det man godt sige, når man har været vidne til det trøffel-indtag, til han var ved at revne - men var forbløffende nok klar til et stykke mere til 'Vild med Dans'....og der er mere, hvor det kommer fra; vi måtte kapitulere, da vi havde spist 2/3 dele af monstret, så nu er der også til eftermiddagskaffen idag...

  SvarSlet
 6. hahahahaha,
  jeg er også med på trøffel-vognen. kan også vild godt li træstammer:) det klammeste er det bedste:)
  go for it i dag til kaffen, hehe
  god weekend,
  kirsten

  SvarSlet