søndag den 22. november 2009

Elefanter på vandring....

Bedre sent end aldrig....jeg ved det, jeg ved det - mine vandre-gaver har været relativt lang tid undervejs. Jeg har været i tvivl om, hvad jeg skulle lade vandre...og for en uges tid siden var idéen på plads...'Reste-fanter' som disse væsener vist med rette kan kaldes. Kreeret af vintage-stoffer....Jeg måtte til min overraskelse konstatere, at Reste-fanterne slugte langt mere fyld end først antaget, hvilket har forlænget ventetiden yderligere, beklager....

Her er de så - 3 stk. 'Reste-fanter' af  en betragtelig størrelse - klar til at trampe ind i hjemmene hos Mette Sund, Ulla og Kirsten.
Hvis I søde tøser vi være venlige at skrive til mig på trineschroede23@hotmail.com - skal jo lige ha' Jeres adresser...

7 kommentarer:

 1. Nøøj, sådsn en glæder mig rigtig megetv til at modtage. Vi skal nok give den et dejligt hjem :-)
  Jeg har sendt dig en mail.

  Nu har du jo sat mig under pres, for jeg har heller ikke fået mine vandregaver afsted endnu. Nu hvor jeg snart modtager, så må jeg hellere komme i omdrejninger og få sendt mine 3 afsted ;o)

  Kh Ulla.

  SvarSlet
 2. Jeg unskylder så lige trykfejlene :-)

  SvarSlet
 3. ihhh hvor fint- den glæder jeg mig meget til at modtage- hvor er den altså sød. håber jeg kan slippe for at dele med pigerne, hehe. vi skal nok passe rigtig godt på den:)

  det vil sige, at nu er det så nu og kan ikke trækkes længere, at jeg skal lave en gavevandring på bloggen min...spændende:)
  sender mail med adresse,
  kh kirsten
  håber du får en skøn dag

  SvarSlet
 4. Den er nu flyttet ind.....LOVE IT....Jeg viser frem senere....

  SvarSlet