onsdag den 5. oktober 2011

En krasser & en congobajer, tak.

Tættere kommer man vist næppe en drengeappellerende nederdel - hvis man lige ser bort fra kilt-universet (og det kan vist diskuteres, hvor appellerende sådan en ternet frækkert er?!) Ikke at jeg på nogen måder har ambitioner om at lokke Bertram i den her - det er Wilmas....men, mon ikke storebrødrene nok skal komplimentere hendes nye nederdel.


Her kommer krasseren. Senneps- og chokoladefarvet.


- også en krasser til mor

11 kommentarer:

 1. Hvor herligt Trine - jeg må hellere få købt noget krasser stof også :-) Flotte nederdele som altid....især den med sløjfen :-)

  Fantastiske billeder fra Barda træffet - sluger et afsnit af Merlin hver aften, så det havde helt sikkert også været sagen her i huset :-)

  SvarSlet
 2. Fantastisk fine! Tøft med bil-skjørt. Noen ganger skulle man tro at kvinner ikke kjører bil, eller ikke syns biler er kule. Men det gjør vi jo... Gamle Jaguarer fanger alltid min oppmerksomhet.

  SvarSlet
 3. Tihi, Mette. Jamen, så kan du og min Albert da lave en fjernsynsdate en aften - han er også helt pjattet med Merlin :-)

  - tak for de søde ord. Jeg vil se frem til dine krassere.

  SvarSlet
 4. Hørt, fru Jippiyes. Gamle jaguarer er en fryd for øjet :-)

  SvarSlet
 5. Elsker bilstoffet. Det er super flot.

  SvarSlet
 6. Hej trine
  Har aldrig fået sagt tak for den flotte kjole til alma, den er perfekt. Hvor er den orange nederdel med sløjfe fin, kan den bestilles, krydser finger:)
  Endnu engang tak.
  Vh gitte

  SvarSlet
 7. Hold da op nogle fine kreationer!

  -karenkaren

  SvarSlet
 8. Tak, de damer. Beklager, Gitte- nederdelen er afsat, og jeg har ikke mere senneps stof

  Kh

  SvarSlet
 9. Er vild med alle tre. Hvor har du mon hittet det lækre lilla stof (drenge kan godt gå i lilla, siger den lille hippie-feminist i mit baghoved!) Det må jeg bare eje!!

  SvarSlet
 10. Dine nederdele vækker altid smilet hos mig, for det er jo med ret enkle stoffer du får lavet virkelig detaljerede kjoler. :)

  Nederdelen, er det dit eget mønster? Det mener jeg du har skrevet før. Eller kan man finde noget tilsvarende den orange pigenederdel et sted mon?

  SvarSlet
 11. Stine, stoffet er japansk. Det findes i flere farveudgaver. Echino hedder designeren, som laver et hav af smukke prints. Jeg har nok købt det på ebay for et par år siden :-)

  Maiken, som du selv er inde på, har jeg lavet mønsteret på nederdelen. Basis mønsteret er det samme, på nogle laver jeg så ydermere lommer, på andre sidedimser:-) jeg ved ikke lige, hvor du kan finde et tilsvarende.

  Kh
  Trine

  SvarSlet